U U D  T O N K E

R

S

Glas en Timmerbedrijf

Start.

Aanbouw.

Badkamers.

Dakkapellen.

Dakvensters.

Glas.

Kozijnen en Schuifpuien.

Verbouw en Renovatie.

Kruirad 7 • 1834 TZ  Alkmaar

Tel./Fax 072-5623479

Mobiel 06-50205595

info@ruudtonkes.nl

© 2010 Ruud Tonkes  -  Giro 4258686  -  KvK 37078268  -  BTW 112185198B01

Stel hier uw vraag !

Uw vraag

E-mailadres

Naam

Glas

Een van onze specialiteiten is het vervangen en plaatsen van alle soorten glas.  Voor particulieren en grotere opdrachtgevers.

Wij plaatsen plaatsen en vervangen alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen met de recente prijzen.

Ter verhoging van uw leefcomfort leveren wij diverse soorten isolerende beglazing: normaal isoglas, maar ook HR+ en HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. Soms is het niet mogelijk om isolerend glas te plaatsen. Dan is de mogelijkheid van voorzetramen vaak een goede oplossing om toch de koude buiten te houden.

Voor oudere panden, waarvan u het aanzien zoveel mogelijk intact wilt laten, is het mogelijk om oude kozijnen met vaste ramen geschikt te maken voor isolerende beglazing zonder dat dit het visuele aspect aantast. Wij kunnen dit ter plekke voor u bekijken en u een oplossing bieden.